mini cursus ridderlijk netwerken

De 9 ridderlijke waarden die van waardengedreven ondernemers, ridders en chevalières maakt. CLAIM jouw ridderschap en pas toe met wat je geleerd hebt. Ik kijk graag uit naar jouw vragen en opmerkingen in de training. Ontdek hoe jij jezelf kunt verbeteren zodat je het zwaard leert uit de rots trekken! Ga in je kracht staan en gun jezelf die groei! Succes!

19 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

start 2 netwerk

Start 2 netwerk is de ideale start voor jou om laagdrempelig de kunst van het netwerken te leren beheersen. Deze mini cursus leert jou om technieken aan die je nergens zult vinden. Energetische hulpmiddelen om jouw eigen energie ten allen tijde hoog te houden. Het is een manier om te ontdekken hoe jij als ondernemer meer zelfvertrouwen, uitstraling kunt bereiken op korte tijd met heel wat tips en tricks die we jou geven.

5 Lessen

Easy Easy

Voortgang

Niet begonnen

Master Your Network

Welkom in de 'netwerken met resultaat' training. In deze complete training heb ik mijn +10 jaar ervaring als netwerker benut om jou de knepen van het vak te leren. Want inderdaad, netwerken is een vak. Het goede nieuws is, jij kan het leren! Netwerken is voor elke ondernemer 'part of the job'. Het hoort er gewoon bij. Maar HOE jij iets doet verschilt toch wel degelijk van het resultaat dat je wil neerzetten. In deze training ontdek je hoe jij het beste op een accurate en snelle tijdbesparende manier leert netwerken. De training is opgebouwd uit verschillende modules en lessen. Wat ik jou sterk aanraadt is om stap per stap deze door te gaan en er jouw tijd voor te nemen om het ook echt te gaan toepassen. Je start best de volgende module als jij elke les echt snapt en kan toepassen. Het geeft jou dus geen toverstokje waarmee je een snel snel rijkmethode krijgt die jou gouden bergen beloofd en waarmee je onmiddellijk alles naar je toe kan trekken. Je zal er effectief iets voor moeten doen. Relax. Blijven ademen doorheen het hele proces is de 1ste regel in succes KUNNEN behalen. Het menselijk lichaam kan je vergelijken met een batterij. Je kan het opladen en de energie ook opgebruiken. Als jij jouw batterij laat leeglopen en je werkt in je reserves, is de kans vrij groot dat jouw batterij weldra stopt met bestaan. Om dat te fixen ben je heel ver van huis. Wel daar wil ik jou van behoeden. De rode draad doorheen deze volledige training is energie en de toepassing ervan in elke situatie. Aan de hand van duidelijke technieken die ikzelf reeds jaren toepas, leer je in no time energie in te zetten in uw eigen voordeel. Doorheen de jaren ben ik gevormd door uitzonderlijke mentoren en coaches in binnen en buitenland. Door top zakenmensen, miljonairs en zelfs miljardairs. Deze invloeden zitten verweven in deze kennis die ik graag doorgeef aan jou. Dit alles is op mijn pad gekomen doordat er deuren zijn opgegaan en ik 1x meer recht gestaan ben dan ik gevallen ben. En dat gun ik jou ook. Alleen heb jij het geluk dat je dit niet allemaal zelf moet opnieuw ervaren. Ik geef jou graag een 'handleiding' hoe je op een ontspannen manier jouw batterij kunt laden en zo in volle energie kunt blijven werken. De wereld die we zien is niet noodzakelijk de wereld die er is. Die maken we.. en daar ga ik jou graag bij helpen! Daarom nodig ik jou graag uit om ook ECHT aan de slag te gaan met deze modules en lessen en vooral te blijven ademen. Samen met jou ga ik deze lessen door om je via vragen, opdrachten en Live-sessies de kans te geven jezelf te ontwikkelen. Zodat deze investering in jezelf geen 'Shelf education' wordt maar échte educatie voor jezelf waarmee je het verschil kan maken. Succes!

11 Lessen

Easy Easy

Voortgang

Niet begonnen
Pen
>