Waarom 40% van de ondernemers niet graag of goed netwerken en waarom jij het wel kan leren (goed in te worden).

Ik richt me op hoog sensitieve waardengedreven mannelijke ondernemers die écht zijn en resoneren met mijn boodschap van ethiek, waarden en kwaliteit.

Ondernemers die verbinding als basis zien van vooruitgang maar die dat willen doen door de weg naar binnen te gaan en hun vrouwelijke energie willen benutten om te leren werken vanuit het hart vanuit moeiteloosheid. Vanuit loslaten.

Dat is wie ik ben en waar Excalibur Networks voor staat.

Waar het bij Excalibur Networks over gaat

Passie. Gedrevenheid. Eigenzinnigheid. karakter, authenticiteit, ethiek, deontologie en persoonlijkheid. Zaken die niet aan te leren zijn. 


Je hebt het of je hebt het niet. Al de rest is aan te leren. 

Waardengedreven ondernemers die deze aspecten bezitten, leer ik ontdekken hoe ze dit kunnen inzetten ten goede.


Zodat ze van gemiddeld naar uitzonderlijk kunnen groeien en hun expertstatus kunnen leren leven. 

TIM/TOM podcast

De 2 hosts van de TIM/TOM podcast, winnaars van de prestigieuze podcast award 'host van het jaar 2021' ontvingen me enige tijd geleden in hun podcast. 

Leer meer over net-werken, ethiek, energie, vertrouwen met de nodige humor.

Wie is Jo Volckaert?

Jouw zakelijke Cupido en spiritueel business mentor. 

Ik ben wat ik doe. Zo leef ik zo sta ik in het leven. 

Welke handleiding?

We worden geboren zonder handleiding en het is aan jou om het maar uit te vogelen hoe je je talenten te gaan inzetten.

Niet altijd even eenvoudig en vooral heel tijdrovend. gelukkig hoeven we het niet alleen te doen en zijn er mentoren die je kunnen begeleiden hierin. DAT is exact wat ik gedaan heb. 

Bij mij is dat de Kunst van het netwerken is eigenlijk de Kunst van verbinden. Aanleren aan hoog sensitieve waardengedreven ondernemers hoe je vanuit ethiek en vertrouwen kan bouwen aan een betere wereld. De wereld van morgen.

Doorheen de 20 jaar dat ik met persoonlijke ontwikkeling actief ben en ruim +€50.000 heb geïnvesteerd in mezelf heb ik ontdekt dat een netwerk waarop je kan terugvallen een heel belangrijke basis is om iets te bereiken.

En wat nog belangrijker is, dat vertrouwen de hoeksteen is in dit alles. 

Maar vooral dat je een systeem nodig hebt, zodat jij elke relatie, zowel offline als online kunt bouwen. Want systemen geven rust.

Systemen = rust

De voorbije jaren heb ik een aantal systemen uitgebouwd waarmee ik andere waardengedreven ondernemers vanuit ethiek en waarden leer verbinden. Iets wat ook anderen kunnen gebruiken. Waar je ontdekt hoe je met 4 tot 8 strategische vragen gelijk welke fundering leert bouwen waar je langetermijn relaties kunt op bouwen. 

Waar je dankzij energetische technieken de wet van aantrekking leert toepassen en je energie leert meten. Dit allemaal in functie van elke verbinding. Zodat je NOOIT meer in je reserves hoeft te gaan én je bovendien deze technieken leert sturend gebruiken. Jouw levenspad leven zodat burn-out en overprikkeling geen vat meer hebben op jou.

Wat is jouw gave?

Als hoog sensitieve creatieveling ben ik geboren met voelsprieten waarmee ik anderen en energie rondom mij perfect kan voelen.  

Hierdoor voel & zie ik het potentieel als ik 2 of meerdere partijen bij elkaar breng en voor hen een vruchtbare bodem te creëren waardoor er veel (zakelijke) mogelijkheden ontstaan.

Vandaar dat ik ook jouw zakelijke Cupido ben.

Wil je het ook ervaren wat ik voor jou kan betekenen in jouw leven en bedrijf?

Kom vandaag nog in actie en boek je next step gesprek


Wil je graag een persoonlijk next step gesprek met mij kan dat ook. Boeken doe je hieronder.Wat als ik jou NU reeds kan helpen?

HOE ga jij dit nu ZELFSTANDIG integreren in je eigen bedrijf, onderneming, werk?

Een doeltreffend stappenplan helpt hierbij. Een plan die je helpt om ONMIDDELLIJK toe te passen in je eigen onderneming.

Meldt je dan SNEL aan en ontvang voor jouw '5 stappenplan naar ethisch netwerken' in je mailbox.

Gebruik dit duidelijk stappenplan vol tips en handvatten!


Hoe ben ik gekomen tot DIT punt..

Hoi,

Ik ben  Jo 

Op mijn geboortebewijs staat Johan maar ik verkies de naam Jo te gebruiken. 

Ik ben vader van Kiyoko en Kitaro.


Als ondernemer ben ik purpose driven, eigenzinnig, ethiek en waarden hoog in het vaandel dragende - maar bovenal een nieuwetijdsondernemer.


Iemand met het hart op de juiste plek. Ik geloof dat wat we uitsturen altijd terugkomt. Ik geloof in ons spirituele pad dat we allen te bewandelen hebben. 


Niet de gemiddelde zijn maar stralen in expertise

Daarvoor sta ik met Excalibur Networks en Excalibur Academie. Weten dat er altijd een moment is dat jij het beter kan doen, dat je beter kan worden. Nog beter dan je nu al bent. Elke auto heeft regelmatig onderhoud nodig, ook een sportwagen. Dat is wat ons drijft. Expertise in wat je doet bepaalt of je gaat voor gemiddeld of expertise. 

Weet dat dit niet altijd zo geweest is. 

Wat een ellende, jou leren kan

Veel jaren van trail en error, ontdekken wat werkt en vooral wat niet werkt. Waar je wild van wordt en wat je totaal koud laat. Dat is wat ik ervaren heb. Ik heb ontdekt dat als je enkel dingen doet "omdat ze geld opleveren", dat dit snel stopt. Als je geen passie hebt en jaagt enkel geld en materialisme na, sterft de droom snel. 

Ik ben stevig uit het zadel gewipt en keihard in de koude modder terecht gekomen. Ja ik heb zwarte sneeuw gezien. Succes is 1x meer opstaan dan dat je gevallen bent en blijven gaan zonder omkijken. 

Gelukkig zijn er altijd mensen die je steunen

Fouten maken is helemaal niet erg (ondanks het ons wel zo wordt aangeleerd). Neen integendeel. Fouten maken is een cruciaal onderdeel van het proces. Het is het onderdeel waarin je ontdekt wat werkt en wat niet. Wat beter kan en dan zoek je mogelijkheden om dit ook waar te maken. 

Je zoekt mensen die je vertrouwt. Waar je een vertrouwensrelatie kunt met opbouwen. Mensen die jou blijven steunen ongeacht of je reeds succesvol bent of niet.

Een huis heeft een architect en bouwplan nodig

De kunst van een zaak opzetten én klanten bereiken is net om de architect te vertrouwen dat de fundering genoeg draagkracht heeft om jouw droomhuis op te zetten. Alles start met vertrouwen. In jezelf én in anderen.

Een duidelijke lijn uitzetten en deze volgen. Verander nooit je doel wel de manier je je doel wilt bereiken. Werken volgens een plan geeft rust. Vanuit rust creëer je vooruitgang. Vooruitgang geeft je draagkracht die op zijn beurt de lijn van je doel zal bevestigen.  

Met passie je zielenmissie leven

Doen wat je gevoel je ingeeft en dat ook waarmaken. Kiezen voor excellentie en niet tevreden zijn met middelmatigheid.

Je beseft mogelijks maar half hoe erg de wereld nood heeft aan enthousiaste gedreven mensen als jij! Die écht zichzelf willen overstijgen. Die kiezen voor het beste. Mensen die de extra mile willen doen.

Die mensen, daar zit de wereld op te wachten. Echt.

Voel je je aangesproken? Dan heb je geluk. Ik beloof jou dat als jij kiest om de moeilijke keuzes te maken, je leven makkelijker zal worden. Ik garandeer jou tevens dat je dit kan doen in minder tijd & met méér energie. 

En dat alles start met netwerken als basis tot alles. Wat als ik jou zeg dat ik net daarin met mijn 10 jaar ervaring jou in wil verder helpen.

Gaan we dan op stap met elkaar? 

Ga nu aan de slag met jouw 5 stappen succes plan

Laat me jouw begeleiden naar meer tijd en meer energie tijdens netwerken.

>