september 11

DE ANGST VOOR DE ANGST… 

0  comments

…En hoe je het kan omdraaien.

Angst. Iedereen heeft ermee te maken. Angst weerhoudt ons van gevaarlijke dingen doen. Het weerhoudt ons ook van de stappen zetten in nieuwe richtingen. Om dingen te ontdekken die we diep vanbinnen wel willen maar niet durven.

Angst is nuttig maar kan ook héél schadelijk zijn als het je leven overneemt. Die laatste angst daar heb ik het over.

De voorbije jaren heeft angst me geholpen en gediend maar het diende me al een hele tijd niet meer. En ik kon er geen afscheid van nemen uit… angst voor wat er achter de angst ligt.

Misschien is dat herkenbaar voor jou?

Door de stap te zetten – deel te nemen aan deze QSAR onder leiding van spiritueel business coach Cindy Vranken zijn alle puzzelstukjes in elkaar gevallen.

Ik deed iets nieuw wat ik al 5 jaar niet meer gedaan had. Ik vertrouwde op het universum en deed dingen vanuit het niet weten.

Daaruit heb ik ontdekt wat voor een kracht er schuilt in het onbekende.

De moment dat ik de beslissing uitsprak dat ik deelnam aan de QSAR, begon alles te stromen. Mogelijkheden kwamen op mijn pad en magie ontplooide zich voor mijn ogen. Vanuit pure universele liefde.

Ik nam een krachtig besluit en het veld van alle mogelijkheden deed zijn werk. Zo gaat dat met krachtige besluiten. Je stuurt het uit en het komt in een veelvoud naar je terug.

Een tip voor jou vandaag om jezelf niet langer te laten lijden/leiden in angst:

Ga met je blote voeten in het gras staan of zitten en ervaar even alles wat je nu voelt, hoort en ziet. Neem het in je op. Denk dan aan dat ene ding dat je zo graag wilt doen maar tot nu toe nog niet gedurfd hebt. Zonder de angst erbij te halen.

Denk nu aan de uitkomst. Denk aan hoe jij je zou voelen ALS je het effectief ook gedaan hebt. Visualiseer je het gevoel dat je hebt van het overwinnen van jezelf en wat dat voor gevoel oproept. Hoe meer details je erbij brengt of kunt visualiseren hoe sterker jou gevoel wordt.

Laat dat inwerken. Open je ogen van zodra je voelt dat het mag. Dat jij voelt dat je het volledig doorvoelt hebt.

#energie #angst #overwinnen


Tags

angst, energie, spiritualiteit, verbinden


You may also like

Je krijgt altijd wat je nodig hebt

Je krijgt altijd wat je nodig hebt

DE KRACHT VAN CHATEAU D’ACOZ

DE KRACHT VAN CHATEAU D’ACOZ
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!

>