september 11

DE KRACHT VAN CHATEAU D’ACOZ

0  comments

EN HOE JIJ DAT KAN GEBRUIKEN VOOR JEZELF

Het kasteel als krachtplek.

Het QSAR startte op de dag dat de krachtige energetische leeuwenpoort opende. Een beter moment kon ik me niet gedroomd hebben op zo een unieke en krachtige krachtplek.

Dit kasteel heeft heel diepe roots die teruggaan tot de 12de eeuw als onderdeel van de Cisterciënzers abdij van Floreffe. Daarna is het nog in bezit geweest van de Koning van Frankrijk en het heeft zijn naam te danken aan de familie d’Udekem d’Acoz wat het kasteel 99 jaar in eigendom had. Sinds 20 jaar in het eigendom van Tony Cammaert, een Antwerpse antiquair in Japanse kunst, die het gebouw volledig gerestaureerd heeft.

De QSAR ging door in de westelijke vleugel met de toren als belangrijkste element. Deze toren had op het moment dat wij daar waren een boviswaarde van 400.000 en stijgende!

De zaal waar we de oefeningen deden had een BOVIS waarde tussen de 90.000 & 120.000.

Een normaal mens heeft ongeveer tussen de 7000 en 11.000 BOVIS. Bovis is waardeschaal om levenskracht te kunnen meten wat wordt uitgemeten met een pendel.

De hoge energie hielp ons moeiteloos te transformeren en in te dalen in jezelf. Om dichter bij onszelf te komen en verbinding te maken met je ware ik vanuit liefde en rust.

Wat zijn de voordelen van een krachtplek?

 • eenvoudiger naar de kern gaan vanuit liefde en vertrouwen
 • angst vloeide weg
 • kwetsbaarheid werd getransformeerd naar kracht
 • veel minder slaap nodig. (Ik sliep amper 5u ipv 8u) en was wakker en fit.
 • Energie was mijn voeding. Mijn lichaam vroeg niet om eten.
 • eenvoudiger openen van de chakra’s.

De QSAR had als doel om de sacrale en keel chakra te openen.

De sacrale chakra of seksuele chakra openen dient om diep in het bekken te zakken en goed te aarden.

De keelchakra openen is de sleutel tot communicatie. beiden hebben een enorme impact op wie je bent. Een geblokkeerde keelchakra is een symptoom van stress of emotionele frustratie. je keel zit dicht en je hebt het gevoel dat je niet kan ademen. je voelt je niet in staat, uit te drukken wat je echt wilt zeggen. Of je zegt halve waarheden of dingen waar je later spijt van hebt.

Ik heb gemerkt dat door het openen van mijn keelchakra ik in een heel geaarde RUST ben terechtgekomen. Bovendien door de oefeningen hieronder te doen zal je ervaren om je stem te bevrijden. Ik hou hier enorm van en geef deze technieken en anderen ook door in het IGNITE 6 maanden of jaartraject.

TIP VOOR JOU OM JE KEEL CHAKRA TE LEREN BEVRIJDEN:

Aum zingen:

 1. Zit rechtop in ontspannen (meditatie)houding.
 2. Sluit je ogen en adem diep in. Doe je mond wijd open en begin AAAAH te zingen terwijl je je mond wijd openhoudt. Laat de klank in je buik beginnen.
 3. Rond geleidelijk aan je lippen zodat de klank omvormt tot OEEE. Voel hoe de klank zich naar je borst- en keelstreek verplaatst.
 4. Rond je lippen om de laatste klank te vormen: MMMMM. Laat de klank vibreren in je hoofd en gezicht.
 5. Adem weer die in en herhaal langzaam de AUM-klank. Probeer elk onderdeel van de klank zo lang mogelijk aan te houden. Zorg ervoor dat je niet wegzweeft in gedachten. Blijf geconcentreerd op het gezang en de vibratie en stem ze af op je ademhaling. Voel hoe de mantra vibreert in je keelchakra.
 6. Blijf dit uitgerekte AUM zingen het liefst 10 tot 20 minuten.(hoe langer, hoe beter) Maak daarna de klank geleidelijk aan zachter en weer luider. Variëren in toonhoogte kan ook. Laat het gebeuren in plaats van te doen.

Deze krachtige oefening geeft zo een diep warm en veilig gevoel en zorgt ervoor dat je in je volle KRACHT gaat staan.

Probeer het en laat je reactie achter hieronder.

#keel #chakra #verbinding


Tags

chakra, energie, keel, netwerken, spiritualiteit, verbinden


You may also like

Je krijgt altijd wat je nodig hebt

Je krijgt altijd wat je nodig hebt

DE ANGST VOOR DE ANGST… 

DE ANGST VOOR DE ANGST… 
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!

>