Exclusieve Summerschool Class van Excalibur Networks 

Hoe sensitieve en gedreven ondernemers de geheimen van het netwerken ontdekken met de start 2 netwerk 

SummerClass

zonder tijdsverlies


(én waarmee ook jij als ondernemer jouw najaar kunt verzilveren!)

In dit webinar neem ik je mee aan de hand van 12 geheimen of inzichten waarmee je de komende maanden alles in eigen handen hebt om jouw jaar succesvol te claimen!

Aan de hand van de inzichten van 3 professionals en mezelf laat ik zien hoe ik vanuit de angst om mezelf te tonen kwam naar waar wij staan en hoe jij dat ook kan!

Ontdek de kracht van 4 experten die jou klaarstomen doorheen de komende 7 weken om bij jou die transformatie te maken waardoor jij bij de overgang naar 2022 voldaan zal klinken op jouw resultaat en de boost voor een nieuw maar relaxt 2022! 


Ontdek in dit gratis webinar (duur: 1,5 uur)

  • Geheim #1: Wat niemand je vertelt over de werkelijke oorzaak waarmee sensitieve ondernemers écht met worstelen tijdens het netwerken.
  • Geheim #2: Wat niemand je vertelt over de werkelijke oorzaak van jouw energieverlies, wat je ervaart tijdens het netwerken (en wat dat betekent voor je mogelijkheden om energiek en professioneel te netwerken)
  • Geheim #3: Hoe het mogelijk is dat deze methode voor elke ondernemer die zich serieus neemt, ongeacht sensitief of niet - werkt, ook voor wie alles al geprobeerd heeft... En nog 9 andere inzichten!
>